House In Fukawa / Suppose Design Office

first_img 2010 House In Fukawa / Suppose Design Office Text description provided by the architects. The house is placed at suburbs in Hiroshima, and designed for 4 members of a family with two kids. Because there are a lot of traffics around the area, we considered the house, which is closed from outside as much as possible but still keep its space open without any pressure of the separation from the outside.Save this picture!Recommended ProductsDoorsdormakabaEntrance Doors – Revolving Door 4000 SeriesLightsLouis PoulsenLamps – AJ CollectionDoorsECLISSESliding Pocket Door – ECLISSE LuceWoodTechnowoodPergola SystemsPeople can feel a place bigger more and more if they could not figure out the size of it, such as the sky and the ocean. In other words, people think a space is big when they would felt the area as if it is continuing forever.Save this picture!There is- a staircase at the center of the house. It is surrounded by walls as an another construction, and it is built up to the ceiling. It stands as a core of the house. From the pillar all rooms are connected as each. The spaces are placed randomly with various levels and angles. The inside with layers of the rooms is like a place under a tree with leaves or like a cave in a mountain.Save this picture!Moreover, the place at the top of each room could also engage people as terraces. Because of the use of the top the boxes, there are various space relations in the house, such as a room and a room, a room and a terrace, and a terrace and a terrace.Save this picture!The house is separated from the outside environment, however the dwelling inside could create space like continuing forever with the center construction standing like a big tree. We believe residents could enjoy to live in the house with a comfort like in a nature environment, which people could feel and imagine the scale of the space.Save this picture!Project gallerySee allShow lessInternational Retreat / Weiss/ManfrediArticlesNew Visions for Pedestrian Footbridge Design Competition winner / LEA Invent & Burca…Articles Share Projects ArchDaily “COPY” Japan Architects: Suppose Design Office Area Area of this architecture project Area:  50 m² Year Completion year of this architecture project ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/103092/house-in-fukawa-suppose-design-office Clipboardcenter_img Save this picture!+ 11 Share CopyHouses•Hiroshima-shi, Japan ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/103092/house-in-fukawa-suppose-design-office Clipboard “COPY” Houses House In Fukawa / Suppose Design OfficeSave this projectSaveHouse In Fukawa / Suppose Design Office Year:  CopyAbout this officeSuppose Design OfficeOfficeFollowProductsWoodConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesHiroshima-shiWoodHousesJapanPublished on January 13, 2011Cite: “House In Fukawa / Suppose Design Office” 13 Jan 2011. ArchDaily. Accessed 12 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogMetal PanelsAurubisMill Finished Copper: Nordic StandardWindowsMitrexSolar WindowAluminium CompositesTechnowoodHow to Design a Façade with AluProfile Vertical ProfilesBulbs / SpotsCocowebLighting – Compact Gallery White TracklightConcreteKrytonCrystalline Waterproofing – KIMSealantsEffisusCrossing Perforations on RoofsWall / Ceiling LightsLouis PoulsenLamp – LP RiplsTiles / Mosaic / GresiteMargresPorcelain Tiles – Linea CosmosWood Boards / HPL PanelsInvestwoodValchromat Panels for Interior DesignWindowspanoramah!®ah! MotorisationHingesSaliceHinges – PactaDrawers / Filing Cabinets / ShelvesBeneStorage Partition – PORTS StorageMore products »Read commentsSave世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamlast_img

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *